Våra projekt

Är du nyfiken och vill se fler bilder på projekt vi utfört? Klicka här för att komma till projektgalleriet.

Se alla projekt

Arbeta hos oss

Vi tror på gruppdynamik och laganda

Vi tror på olikheter och särskilda förmågor. Vi tror på en blandning av gammal och ung. Och vi tror på att människor kan komplettera varandra på ett mycket utvecklande sätt. Därför ser vi det som en styrka att vi på AB Styrhytten har maskinförare med erfarenhet inom elbranschen och anläggare med förflutet som snickare.

Tack vare detta kan vi därför många gånger internt tillsammans med vår personal, lösa problem när vi står inför utmaningar som kräver särskild kunskap. Det är starkt. Och det är vi stolta över.

Att arbeta på AB Styrhytten är förenat med olika uppdrag då varje projekt är unikt. Vi värdesätter därför Dig som är flexibel, tycker om olika arbetsuppgifter och ser problemlösning som en daglig ingrediens. Vi har som motto att alla på AB Styrhytten ska ges möjlighet till personlig utveckling genom utbildning, ansvar och utmaningar med hjälp av god handledning.

Till Dig som vill arbeta hos oss

Vi söker ständigt efter duktig personal. Känner Du för att bli en i vårt gäng är Du varmt välkommen att skicka Ditt CV till Susanna Axelson.

Ange även eventuella utbildningar eller kurser Du genomgått samt lite om Dig som person.